fbpx

Ce inseamana laboratorul unei fabrici?

Calitatea produselor reprezinta unul dintre criteriile fundamentale ale unei firme producatoare. Pentru „masurarea” acesteia, SC CASA LEBADA SRL dispune de un laborator de cercetare, dotat si acreditat prin finantare in cadrul „Programului National de Crestere a Competivitatii Produselor Industriale” si care functioneaza conform unor proceduri specifice incluse in manualul calitatii. Citeste acest articol si vezi ce inseamna laboratorul unei fabrici.

Dotarea cu aparatura cuprinde: 

  • utilaje de dispersie convertibile in mori cu display electronic si cu turatii variabile;
  • balante de precizie cu 4 zecimale;
  • refractometre – pentru determinarea cu precizie a gradului de alb, a puterii de acoperire a indicelui de galben si a luminozitatii peliculelor; 
  • aparate pentru determinarea aderentei la diferite suporturi; 
  • instrument pentru determinarea grosimii de film a peliculelor, etc.

Laboratorul este structurat pe doua compartimente:

Compartimentul tehnic este cel care analizeaza calitativ receptia de materii prime, verifica produsul finit si preia contraprobele din loturile ambalate (acele esantioane care sunt prelevate  in timpul ambalarii produsului). In structura laboratorului exista o camera speciala in care sunt pastrate aceste contraprobe, in conditiile de temperatura si umiditate impuse, ele fiind etalon de comparatie pentru analizele complexe de verificare a calitatii produselor si pentru analizele comparative in raport cu concurenta, astfel incat sa putem stabili pozitia corecta in piata a produselor noastre.

Compartimentul de cercetare este cel care scoate pe piata produse noi prin elaborarea de formulari, efectuarea de selectii de materii prime, pe baza unor criterii stricte de calitate si intocmeste tehnologia de fabricatie a produselor finite. Selectia furnizorilor de materii prime este un procedeu complex care necesita eforturi financiare si personal calificat, dar care confera in final rezultatele cele mai bune.

Deoarece piata este invadata de produse care sunt considerate „uzuale”, departamentul de cercetare Casa Lebada isi propune pentru anul acesta lansarea de produse noi, de nisa, pentru aplicatiile profesionale. Printre acestea enumaram:

  • Vopsele termorezistente siliconice care rezistenta la temperaturi de maxim 250 grade Celsius imbunatatite cu aditivi de elasticitate si rasini sintetice, pigmentate cu oxid de stibiu care rezista la actiunea temperaturilor inalte si impiedica propagarea flacarii.
  • Vopsele pentru table zincate sau suporturi care au in compozitie zinc.
  • Vopsele alchidice cu uscare rapida utilizate pentru vopsirea utilajelor industriale si care se caracterizeaza prin duritate foarte ridicata datorita amestecului de rasini alchidice modificate, rezistente la lovire si cu o etalare perfecta a peliculei;

Produse de curatenie universale „bio”.

Ce ne dorim pentru viitor?

Cererea de produse calitative ramane prioritara. Casa Lebada isi doreste extinderea cu inca un laborator specializat care sa cuprinda echipamente noi: o cabina de testare a rezistentei la UV; o lampa pentru determinarea rezistentei la imbatranirea naturala si artificiala numita camera de clima dar si un aparat pentru determinarea la ceata salina. Astazi suntem in masura sa venim in intampinarea cerintelor partenerilor nostri cu game de produse si culori noi, iar armonia dintre culoare si inovatie trebuie sa tina cont si de mediu dar si de sanatatea noastra.

Calitate trebuie sa ramana, inainte de toate, principala tinta a oricarui laborator!

Tot ceea ce nu stiai despre Lacurile acrilice si Lacurile alchidice pentru lemn
Politica de retur de la Casa Lebada – mereu prietenoasa cu clientii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MENIU

Cosul meu

Inchide

Avantajele unui cont

Discounturi la multe produse Fidelizarea clientului functie de numarul de comenzi Invitati la evenimentele noastre Mostre cadou Sfaturi Transport gratuit la comenzi de peste 200 RON Esti primul care va afla de reducerile din magazinul nostru

Cont nou

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai un cont existent?

Quickview

Close

Categories

Mai multe