fbpx

Despre noi

Despre noi

Casa Lebăda este o fabrică cu capital integral privat românesc, care a fost înființată în 1993 odată cu realizarea primei linii tehnologice de producție a hipocloritului de sodiu, utilizat ca dezinfectant și decolorant atât casnic cât și industrial. Suntem printre primii 6 producători de lacuri și vopsele din România, cu peste 20 de ani de experiență.

Casa Lebăda este o fabrică cu capital integral privat românesc, care a pornit în anul 1993 prima linie tehnologică de producție a hipocloritului de sodiu, utilizat ca dezinfectant și decolorant, atât de către consumatorii casnici, cât și de către cei industriali. În prezent, la aproximativ 30 de ani de la înființare, compania produce lacuri, vopsele, diluanți, adezivi, detergenți, produse de curățenie și dezinfecție, situându-se în topul primilor șase producători de lacuri și vopsele din România.

La momentul actual, Casa Lebăda deține un laborator propriu de cercetare, dotat și acreditat conform standardelor Uniunii Europene. Compania pune la dispoziția clienților produse atestate de certificări de calitate în vigoare și de către organismele răspunzătoare în domeniu, și anume Ministerul Sănătății sau Laboratorul de Chimie Sanitară.

Producția de dezinfectanți și soluții de curățat a crescut, și am adăugat noi produse în gamă, precum Gelul de mâini dezinfectant avizat cu efect răcoritor sau Gelul de mâini dezinfectant cu efect încălzitor, disponibile în variante de 50 ml si 500 ml. Cu ce am venit nou pe piață? Produse diferite, cu prețuri vizibil mai mici, față de cele ale concurenților.

Mai mult, am contribuit la procesul de igienizarea a orașului, punând la dispozitia autorităților hipoclorit de sodiu. Soluția în cauză a fost utilizată pentru curățarea și dezinfectarea străzilor din Municipiul Iași și din localitățile limitrofe.

În prezent deținem o fabrică cu sediul în orașul Iași. Produsele Casa Lebăda sunt disponibile pe site-ul oficial, cât și în lanțurile mari de magazine.

Ne adresăm consumatorilor de toate vârstele, cu un buget mic spre mediu. Prețurile produselor noastre încep de la 1,67 lei, și urcă până la 128,71 lei. Sunt disponibile pentru achiziție și pachete, care includ mai multe produse, la prețuri mai mici decât în cazul achiziției individuale. Unul dintre produsele consacrate ale brand-ului, clorul parfumat dezinfectant este disponibil pe site-ul Casa Lebăda, la unul dintre cele mai mici prețuri de pe piață, de 2,87 lei.

Garantia noastra pentru fiecare client

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi de minim 200 RON

PLATI SECURIZATE

Toate cardurile sunt acceptate

SUPORT

Suport 24/7

REDUCERI

Reduceri pana la 40%

Istoricul companiei

Produse comercializate:

Lacuri, vopsele, solvenți, diluanți, adezivi, produse de curățenie și dezinsecție și detergenți sub următoarele branduri:

Garanția noastră pentru fiecare client

MENIU

Cosul meu

Inchide

Avantajele unui cont

Discounturi la multe produse Fidelizarea clientului functie de numarul de comenzi Invitati la evenimentele noastre Mostre cadou Sfaturi Transport gratuit la comenzi de peste 200 RON Esti primul care va afla de reducerile din magazinul nostru

Cont nou

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai un cont existent?

Quickview

Close

Categories

Mai multe