fbpx

Pasi simpli pentru aplicarea amorsei Casa Lebada

Cu toti am auzit despre amorsare. Dar stim ce este de fapt si care este rolul amorsei? Chiar daca la o prima privire poate parea foarte simplu de facut si fara o însemnatate prea mare în procesul de reamenajare a locuintei tale, aplicarea gresita a amorsei poate distruge rezultatele finale ale unei lucrari.

Amorsa uniformizeaza capacitatea de absorbtie a peretelui. Astfel, vopseaua lavabila se va aplica ?i se va usca uniform. Se aplica pe suporturi de zidarie, din plin, fara a lasa locuri neamorsate, diluate cu apa, în proportia stabilita pe ambalaj sau în fisa tehnica.

Cei 5 pasi pentru o aplicare perfecta a amorsei:

Pasul 1: Daca ai diluat amorsa (dupa instructiunile producatorului), amesteca bine continutul galetii înainte de aplicare.
Pasul 2: Verifica daca peretele pe care vei aplica amorsa este perfect uscat. Daca nu, asteapta sa se usuce, altfel poti strica întreaga lucrare. Daca lucrezi pe un perete înca umed risti patarea peretelui si exfolierea vopselei lavabile aplicate!

Pasul 3: Aplica primul strat de amorsa. Întinde materialul uniform, pe întreaga suprafata a peretelui si insista pâna când vezi ca amorsa a patruns pâna si în cele mai mici crapaturi ale peretelui. Foloseste pentru aplicare bidineaua sau pensula pentru spatiile mai mici.

Pasul 4: Dupa ce ai aplicat stratul de amorsa, lasa peretele sa se usuce conform instructiunilor de pe eticheta produsului. Daca nu respecti timpul de uscare indicat pe eticheta produsului, vopseaua lavabila nu se va “prinde” de perete! În plus, dupa un timp de la vopsire, pot aparea dâre si pete sau chiar se poate desprinde pelicula de vopsea lavabila aplicata!

Pasul 5: Ultimul pas în aplicarea corecta a amorsei este de a verifica aspectul peretelui. Daca suprafata este sticloasa înseamna ca ai amorsat prea mult. Pentru a repara aceasta situatie, trebuie sa slefuiesti peretele si sa desprafuiesti, altfel vopseaua lavabila nu va adera.

De asemenea, îti recomandam sa aplici amorsa la lumina zilei sau în conditiile de iluminat artificial al încaperilor.

Trofeez

Iarna devine mai usoara cu Degivrantul cu pulverizator de la Casa Lebada!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MENIU

Cosul meu

Inchide

Avantajele unui cont

Discounturi la multe produse Fidelizarea clientului functie de numarul de comenzi Invitati la evenimentele noastre Mostre cadou Sfaturi Transport gratuit la comenzi de peste 200 RON Esti primul care va afla de reducerile din magazinul nostru

Cont nou

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai un cont existent?

Quickview

Close

Categories

Mai multe