fbpx

Afla totul despre brand-ul Casa Lebada si evolutia companiei

Te-ai intrebat vreodata cine se afla in spatele brand-ului Casa Lebada sau de cati ani ne aflam pe piata si care a fost primul produs care a parasit cladirea fabricii si a poposit pe rafturile magazinelor? Daca ai fost vreodata curios in legatura cu partea mai putin vizibila a firmei, acum a venit momentul sa se faca lumina. Haide sa descoperim impreuna care a fost parcursul Casa Lebada, de la aparitie si pana in prezent.

Curatenie inca din anul 1993

Da, ai citit bine! Am pornit timid afacerea fabricii cu capital integral privat romanesc in anul 1993, incepand cu primul nostru produs, hipocloritul de sodiu, clorul pe care il cunosteau si utilizau toate gospodinele pentru albirea rufelor, ambalat in sticla de sticla. Odata cu trecerea timpului am marit considerabil gama de produse si am trecut, pe rand, de la produse de curatenie si dezinfectie, la detergenti, lacuri, vopsele, diluanti si adezivi.

Parcursul prin timp

Nu a fost usor, dar suntem mandri ca am rezistat cu brio la testul timpului si ca am reusit ca firma autohtona sa ne impunem si sa ne pastram locul pe piata produselor romanesti. Muncim zi de zi pentru a evolua si a ne ridica la standardele cu care piata noastra de clienti a fost obisnuita. Noi credem ca pentru a aprecia cu adevarat munca care sta la baza succesului pe care il detine o afacere in prezent este necesar sa vezi si parcursul prin timp pe care firma l-a realizat. Iata, mai jos, desfasurarea etapelor, in ordine cronologica:

1994 – au fost introduse in fabricatie tipuri noi de solutii de curatat, dezinfectanti si detergenti, produse destinate atat consumatorilor casnici, cat si celor industriali

1995 – are loc extinderea gamei de fabricatie a detergentilor si solutiilor de curatat

1996 – sunt inaugurate patru noi linii tehnologice destinate prepararii si ambalarii vopselelor alchidice colorate sau albe si a grundurilor pe baza de solventi si rasini alchidice

1997 – este infiintat departamentul propriu de cercetare si dezvoltare a produselor chimice

1998 – se construieste  o sectie moderna de lacuri alchidice

2000 – incepe productia de varuri si vopsele acrilice albe de interior si exterior

2003 – se extinde gama de vopsele acrilice colorate, cu retete si materii prime din import

2005 – se inaugureaza un laborator propriu de cercetare, echipat cu aparatura moderna

2009 – incepe fabricatia sistemului decorativ tip Reibeputz, Rollputz, mozaic, cuart, marmura si grunduri

2011 – se introduc in fabricatie produse de curatenie – gama auto

2013 – se produc lacuri si baituri pentru lemn, parchet, piatra

2016 – se produce vopseaua acrilica de marcaj pentru terenuri de sport si piscine

2017 – are loc intrarea in reteaua de mari magazine (Leroy Merlin, Metro, Dedeman, Mathaus, Arabesque)

2018 – se intra pe piata cu noua gama de produse de menaj

In prezent detinem un laborator personal de cercetare, care a fost dotat si acreditat conform standardelor impuse de catre Uniunea Europeana. Punem accent pe transparenta si de aceea punem la dispozitia oricui certificatele de calitate, eliberate de organismele raspunzatoare din domeniu, mai exact Ministerul Sanatatii sau Laboratorul de Chimie Sanitara.

Ne aflam intr-un proces continuu de cercetare si dezvoltare, avand ca scop de baza imbunatatirea formulelor deja existente, dar si conceperea unor produse noi, atat pentru firma, cat si pentru intreaga tara. Te sfatuim sa ne urmaresti indeaproape, pentru a fi intotdeauna la curent cu noutatile noastre.

Cum sa cureti incaperile din locuinta in cel mai scurt timp?
Tips and tricks: cum sa obtii o baie fara mirosuri neplacute sau mucegai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MENIU

Cosul meu

Inchide

Avantajele unui cont

Discounturi la multe produse Fidelizarea clientului functie de numarul de comenzi Invitati la evenimentele noastre Mostre cadou Sfaturi Transport gratuit la comenzi de peste 200 RON Esti primul care va afla de reducerile din magazinul nostru

Cont nou

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai un cont existent?

Quickview

Close

Categories

Mai multe