AI UITAT DATELE DE AUTENTIFICARE?

SCURT ISTORIC CASA LEBADA

Casa Lebăda este o societate cu capital integral privat românesc, ce a fost înființată în 1993 odată cu realizarea primei linii tehnologice de producție a hipocloritului de sodiu, utilizat ca dezinfectant și decolorant atât casnic cât și industrial. Suntem printre primii 6 producători de lacuri și vopsele din România, cu peste 20 de ani de experiență.

Date importante
in evoluția companiei:

INFIINTARE
1994

S-au introdus în fabricație noi tipuri de detergenți și soluții de curățat și dezinfectat destinate consumatorlor casnici și industriali.

1995

Are loc extinderea gamei de fabricație a detergenților și soluțiilor de curățat.

1996

Intră în fabricație 4 linii tehnologice de preparat și ambalat vopsele alchidice colorate, albe, grunduri pe bază de solvenți și rășini alchidice.

1997

Se înființează propriul departamnet de cercetare și dezvoltare a produselor chimice.

1998

Pentru extinderea capacităților de producție are loc construirea unei secții moderne de lacuri alchidice.

2000

S-a introdus în fabricație gama de varuri și vopsele acrilice albe de interior și exterior

2003

Cu rețete de fabricație și materii prime din import s-a extins gama de vopsele acrilice colorate

2005

Odată cu implementarea și certificarea sistemului integrat de calitate – mediu ISO 9001/2001 și 14001/1997 s-a creat un laborator propriu de cercetare dotat cu aparatură modernă.

2009

Intră în fabricație sistemul decorativ tip Reibeputz, Rollputz, mozaic, cuarț, marmură, grunduri.

2011

Se introduc in fabricație produse de curățenie – gama auto.

2013

Se produc lacuri, baițuri pentru lemn, parchet, piatră interior și exterior.

2016

Intră în fabricație vopseaua acrilică de marcaj pentru terenurile de sport si pentru piscine.

2017

Se intră în rețeaua marilor magazine precum Leroy Merlin, Dedeman, Mathaus, Arabesque și Metro.

2018

Se intră pe piață cu noua gamă de produse uz menaj.

PREZENT

Produse comercializate:

lacuri, vopsele, solvenți, diluanți, adezivi, produse de curățenie și dezinsecție și detergenți sub următoarele branduri: EKO WEISS, LEBĂDA, PRAKTIC, EKO și SMART.

Deţinem un laborator propriu de cercetare dotat şi acreditat la standardele Uniunii Europene, iar calitatea produselor este atestată de certificările de calitate ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, OHSAS şi de către organisme competente în domeniu: Ministerul Sănătătii, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A.

Avem un portofoliu de clienți mare, incluzând pe lângă micii întreprinzători, depozite de materiale pentru constructii precum Leroy Merlin și Arabesque.

Distribuția produselor noastre o asigurăm prin intermediul unei rețele naționale de distribuitori și comercianți și printr-o flotilă proprie de transport.

Activitatea și performanța firmei sunt evidențiate de premiile “Fabricat în România” obținute la Camera de Comerț și Industrie din Iași precum și din țară.

Principalul obiectiv al companiei a fost încă de la înființare satisfacerea nevoilor și cerințelor clienților noștri susținut prin calitate și prețuri accesibile.

SUS